Tarieven

Ik hanteer een tarief van € 6,75 per uur, inclusief vers fruit, drinken, brood en tussendoortjes. Met een jaarlijkse verhoging i.v.m. inflatie/ verhoging van de kosten, waarvan ik u tijdig op de hoogte stel.
Exclusief fles- en dieetvoeding, luiers en eventueel een warme maaltijd. Dat dient u zelf mee te geven. U neemt de hele opvang dag af, natuurlijk mag u uw kind later komen brengen of eerder ophalen. Wijzigingen kunt u in overleg aanvragen. U heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Dit tarief is exclusief gastouderbureau kosten, die betaald u maandelijks aan het bureau. Dit is per bureau verschillend. Ik ben ingeschreven bij Fijn!, De Herberg, Hét Gastouderbureau. Welk bureau voor u persoonlijk het voordeligst is, hangt af van het aantal uren wat u afneemt en de afspraken die u maakt.

Betaling
Bij het aangaan van een contract hoort uiteraard een betalingsverplichting.
Wanneer de betalingsverplichting niet wordt nagekomen, krijgt u éénmalig een herinnering. Blijft de betaling ook in die week erna uit, zal ik genoodzaakt zijn de opvang per direct stop te zetten, met behoud van uw betalingsverplichting van alle op dat moment niet betaalde uren.